+36 20 771 0989    info@greentool.hu

Rólunk

Ismerjen meg minket!

2023-ban indult vállalkozásunk komoly tapasztalattal és szakterületünkön sokrétű tudással rendelkező kollégákból áll össze. A tulajdonos részt vesz a cég napi működtetésében, tervezésekben, kivitelezésekben, így garantálva a lehető legprofibb minőséget és a megfelelő tempóban történő mmunkavégzést.
1-5 fős csapatunk a rendelkezésére áll akár a hétvégén is, illetve angol nyelven is állunk rendelkezésre.
Munkakörünk a mérnöki, technikusi, elektronikai és mechanikai/gépészeti, vagyis a mechatronika területeire terjed ki.
Minőségi szerszámkészlettel felszerelve a hét minden napján, egyedi igények szerint is kielégítjük a helyszíni, bérmunka tevékenységeket.

A mérnöki és technikusi szakmunka iránti fokozott kereslet mellett kívánjuk kielégíteni a megnövekedett igényeket. A gyártástechnológus, folyamatmérnök, gyártástámogató mérnök, szerviz mérnök, szerviz technikus és egyéb beosztásban dolgozó kollégák tevékenységét szeretnénk részben-egészben kiváltani, illetve egyfajta részmunkaidővel helyettesíteni.

Szaniszló Csaba

cégvezető/műszaki vezető

„A dolgokat egyszerűen csak csinálni kell.” 

Ezzel az egyszerû, de nagyon aktuális idézettel jellemezném a hitvalásom és ezzel együtt a cég megalapításának előzményét. A villamosmérnöki pályát gépészeti ismeretekkel egészítettem ki az érdeklõdési körömnek és a magyarországi ipari környezetnek megfelelõen. A nyitottság addig terjed, hogy hegesztési és villanyszerelési gyakorlatot is szereztem a közelmúltban, de a mérnöki hozzáállás sem került háttérbe. Reményeim szerint ez megmutatkozik a vállalkozásban is, ahol a ruggalmasságra, pontosságra, igényességre és megelégedettségre törekszünk.

Eddigi partnereink

Dolgozzunk együtt!

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

E-mail: info@greentool.hu

Telefon: +3620 771 0989

A weboldalt készítette: RezedaStúdió